Tuesday, August 27, 2013

Дебата на тема "Спортстки реквизити за вежбање"

Почитувани,

Како дел од прокетот FUPOL отворена е дебата на тема "Спортстки реквизити за вежбање". Станува збор за спортските реквизити кои Градот Скопје ги постави на повеќе локации на Кејот на Вардар, Паркот Македонија и Водно. 


На профилите на Градот Скопје на социјалните интернет мрежи, на фејсбук (www.facebook.com/pages/Град-Скопје-Официјален-профил/201845923194961), на твитер (https://twitter.com/gradskopje1) и на официјалниот блог профил за FUPOL проектот во град Скопје (http://fupolskopje.blogspot.com) може да коментирате дали ги користите овие справи, дали сте задоволни од нивната функционалност, да сугерирате и да ни посочите локации за поставување на други локации и слично.
  
Коментирајте на темата "Спортстки реквизити за вежбање" на интерактивната мапа со регистрација од Вашиот фејсбук и твитер профил (се наоѓаат на горната десна страна на интерактивната мапа).
https://fupol-6.cellent.at/fupol-client/editableOpinions/1308717

Дополнително, можете да учествувате и преку давање одговори на кратката анкета на следната интернет врска - https://fupol-6.cellent.at/fupol-client/questionnaires/1309311


Ви благодариме на Вашето учество и придонес.

Со почит,
Град Скопје

No comments:

Post a Comment